web templates free download

Bioprotector proizvodi pružaju efikasnu zaštitu od prekomerne izloženosti svim vrstama nejonizujućih elektromagnetnih zračenja, tako što uravnotežuju deformisano elektromagnetno polje okruženja u kojem boravimo i harmonizuju biopolje ljudskog tela.

Bioprotector proiztvodi znatno smanjuju i čak eliminišu fizičke i psihomentalne tegobe uzrokovane prekomernom izloženosti elektromagnetnim zračenjima. Omogućuju neometani protok bioenergije kroz celo telo i imaju pozitivan uticaj na njegovu revitalizaciju i regeneraciju. 

Prostorni Bioprotector


Prostorni Bioprotector pruža zaštitu od prekomerne izloženosti elektromagnetnim zračenjima u okviru doma ili kancelarije. Postavite prostorni Bioprotector u originalnom pakovanju ispod kreveta gde spavate, kauča gde se odmarate ili gledate TV, stola za kojim radite, u automobil, ili bilo gde gde provodite duže vremena. ​Obzirom da je prenosiv, možete ga poneti sa sobom na putovanje ili godišnji odmor. Proizvod nema štetnih nuspojava i ima neograničen rok trajanja. Pruža zaštitu u prečniku do 14 metara.​

Lični Bioprotector


Naučno dokazano, lični Bioprotector pruža efikasnu zaštitu od svih oblika nejonizujućeg elektromagnetnog zračenja, tako što uravnotežeuje deformisano elektromagnetsko polje i usklađuje biopolje ljudskog tela i okoline. Proizvod nema štetnih nuspojava i ima neograničen rok trajanja. Nosite ga sa sobom gde god da idete, u džepu, torbi, novčaniku. Pruža zaštitu u prečniku od najmanje 3 do 3.5 metara.

Bioprotector za mobilne telefone


Mobilni telefon je izvor elektromagnetnog zračenja koji je sigurno u najširoj upotrebi. Primenom Bioprotectora mobilni telefon postaje proizvod koji harmonizuje naše biopolje i sprečava da zračenje mobilnog telefona u sadejstvu sa drugim elektromagnetnim talasima deformiše elektromagnetno polje. Ima neograničen rok trajanja, nema štetnih nuspojava, i dokazano neće ometati rad vašeg telefona niti slabiti bateriju. Pruža zaštitu u prečniku od najmanje 2 do 2.5 metara.

Bioprotector za kućne ljubimce


Da li ste znali da su životinje mnogo osetljivije na uticaj elektromagnetnog zračenja od ljudi? Ono može uticati na njihovo opšte stanje, raspoloženje i živahnost. Sa ovim na umu, izmislili smo novi proizvod tako što smo ugradili Bioprotector u vizuelno atraktivne priveske za ogrlice - naši dragi ljubimci će svakako imati koristi od harmonizujućih efekata ovih zaštitnih ukrasa. Zaštitite svoje ljubimce od elektromagnetnog zračenja, neka budu srećni, razigrani i puni života. 

Bioprotecor proizvodi imaju još niz blagotvornih dejstava. Obratite pažnju da li, i u kojoj meri, biljke brže rastu i manje venu, domaći ljubimci su razdraganiji, hrana duže ostaje sveža, i život postaje produktivniji i puniji u prostorima gde se nalazi Bioprotector.

Ugradnjom Bioprotectora u nameštaj, kućne aparate, ukrasne predmete, odeću, obuću, nakit, igračke, kao i u sve objekte u kojima čovek živi i boravi (stambeni, poslovni, zdravstveni, sportski) dobijamo novu generaciju ekoloških proizvoda i objekata koji harmonizuju deformisano biopolje čoveka i njegovog okruženja, i efikasno umanjuju štetna dejstva prekomerne izloženosti nejonizujućim elektromagnetnim zračenjima.

Bioprotector proizvodi nemaju rok trajanja. Kupite ih jednom i trajaće vam ceo život. Njihova zaštitna svojstva se ne umanjuju ni ako dođe do nekakvog oštećenja ambalaže ili samog Bioprotectora, kao ni u slučaju eventualnog kvašenja, zamašćivanja ili patiniranja.

Bioprotector proizvodi su potpuno bezbedni za korišćenje i nemaju štetnih nuspojava po ljudski organizam, kao ni po normalno funkcionisanje električnih uredjaja.

Pogledajte SERTIFIKATE i MERENJA koji svedoče o blagotvornom uticaju Bioprotectora na ljude, životinje i okruženje u kome živimo.