Svedočanstva

/Svedočanstva
Svedočanstva 2018-07-23T21:26:34+02:00

Nevena Simin – novinar

“Imala sam problema sa levim kolenom, bol se toliko pogoršao u roku od godinu dana da se nisam mogla popeti uz stepenicama bez da se vučem rukama uz gelender. Nisam mogla hodati bez pridržavanja za stvari, nisam mogla čučnuti ili se saviti, praktično sam se mogla zamisliti sa štakama. Onda sam čula za Bioprotector, reklamirali su ga u jednom društvu u kome sam bila i htela sam da ga isprobam. Stavila sam ga ispod kreveta kako je savetovano, i već prve nedelje sam osetila znatno olakšanje, bolovi su nestali. U narednih mesec i po – dva sam potpuno profunkcionisala, i sada mogu popeti stepenicama na moj drugi sprat bez drži se za ogradu, čak i sa teretom. Mogu da čučnem, a ako sednem na pod da ustanem bez problema. Naravno, izmerili smo gde su podzemna zračenja, ja znam gde su izvori elektromagnetnog zračenja, tako da držim jedan Bioprotector kod kompjutera, jedan ispod kreveta, jedan kod televizora, pa da sam se obezbedila.”

Sofija Mišić – komercijalista

“Pre nego što sam počela da koristim Bioprotector imala sam problema sa ustajanjem, naročito ranim ustajanjem, osećala sam umor, glavobolju. Međutim od postavljanja Bioprotectora to se bitno bitno poboljšalo. Tako da ga sad trenutno koristim i u kancelariji i u dnevnom boravku i u spavaćoj sobi i smatram da mi je mnogo pomogao.”

Zvezdan Ljubenković, elektropunkturni dijagnostičar

“Počeo sam da koristim Bioprotector na preporuku prijatelja. Poslednjih deset godina, pošto sam se bavio sportom, imao sam problem s leđima. Bol je bila konstantan, više ili manje intenzivan, ali stalno prisutan. Pokušao sam razne terapije i uređaje, ali bezuspešno. Koristim Bioprotector posljednjih nekoliko nedelja, i moje stanje se poboljšalo. Videćemo koliko dugo će trajati, ali činjenica je da sam se osećao bolje nakon nekoliko dana. Nisam mogao da se sagnem i obujem čarape, i mislim da mnogo ljudi ima ovakav problem. Moje stanje poboljšalo i osećam se mnogo bolje nego pre nego što sam počeo da ga koristim.”

Snežanka Janjetović – magistar narodne medicine

“Fantastično utiče na uravnoteženje energetskih tokova u telu, koliko mogu da konstatujem. Fantastično deluje u prostoru, osećam kad sedim pored njega kao je prostor širi nego obično. I što je jako dobro, on deluje i dole i gore, i ako stoji ispravno i ako je vodoravno, njegovo delovanje je potpuno isto, za razliku od nekih proizvoda koje sam testirala, gde ukoliko promene položaj, njegihovo delovanje se menja.”

Select your currency
EUR Euro