Pitanja

/Pitanja
Pitanja 2018-07-12T20:55:34+02:00

Kako funkcioniše Bioprotector?

Bioprotector proizvodi pružaju efikasnu zaštitu od prekomerne izloženosti svim oblicima nejonizujućih zračenja, tako što uravnotežuju deformisano elektromagnetno polje prostora i harmonizuju biopolje ljudskog organizma. Na taj način se omogućava neometano funkcionisanje organizma i smanjuju ili eliminišu razni oblici fizičkih i psihičkih smetnji i poremećaja.

Čovekova aura

Koji su efekti neionizujućeg zračenja na ljudsko telo?

Prodirući kroz sve ćelije ljudskog tela, elektromagnetna zračenja mogu prouzrokovati razne oblike fizičkih i psihičkih poremećaja. Na fizičkom nivou narušavaju imuni sistem, metaboličke procese, ometaju formiranje krvnih ćelijskih komponenti, regenerativne i reproduktivne procese, i na razne druge načine ometaju normalno funkcionisanje organizma, što često dovodi do raznih oboljenja. Na psihičkom nivou mogu da uzrokuju depresiju, agresivnost, malaksalost, apatiju i preosetljivost na stres.

Na kom principu deluje Bioprotector?

Bioprotector proizvodi pružaju efikasnu zaštitu od prekomerne izloženosti svim oblicima nejonizujućih zračenja, tako što uravnotežuju deformisano elektromagnetno polje prostora i harmonizuju biopolje ljudskog organizma. Na taj način se omogućava neometano funkcionisanje organizma i smanjuju ili eliminišu razni oblici fizičkih i psihičkih smetnji i poremećaja.

Čovekova glava

Koja naučna istraživanja su sprovedena da bi se dokazala njegova efikasnost?

Bioprotector proizvodi su dobili sertifikate kvaliteta od mnogih relevantnih instituta. Pogledajte ih OVDE.

Da li je njegova efikasnost, pored naučnih istraživanja, dokazana i u praksi?

Mnogi ljudi imaju koristi od zaštitnih svojstava Bioprotector proizvoda. Pročitajte SVEDOČANSTVA naših kupaca.

Gde bi trebalo koristiti proizvode?

Proizvode bi trebalo koristiti tamo gde provodimo duže periode vremena, gde spavamo, odmaramo se ili radimo. Postavite prostorni Bioprotector u originalnom pakovanju ispod kreveta, kauča, radnog ili kuhinjskog stola. Izvadite ga iz kutije i stavite pod prostirku dok vežbate, radite jogu ili se bavite bilo kakvim drugim rekreativnim radom. Obzirom da je prenosiv, možete ga poneti sa sobom na putovanje ili godišnji odmor. Nosite lični Bioprotector sa sobom gde god idete, ili ga koristite namenski na mestima gde ste u većoj meri izloženi elektromagnetnim zračenjima. Bioprotector za mobilni telefon postavite na svoj mobilni telefon kako biste neutralisali efekte prekomerne izloženosti elektromagnetnim zračenjima, pri čemu vaš mobilni telefon postaje i vaš zaštitnik!

Da li proizvodi imaju bilo kakve štetne nuspojave?

Bioprotector proizvodi su 100% bezbedni za korišćenje i nemaju štetnih nuspojava po ljudski organizam, a ni po normalno funkcionisanje električnih uredjaja – treba imati na umu da Bioprotector nije magnet. Oni se bezbedno mogu postaviti u blizini električnih aparata, jer do sada nije utvrđeno da ometaju njihovo funkcionisanje. Štaviše, tokom istraživanja za rezultate jednog od sertifikata, za potrebu proizvođača su se utvrđivale mogućnosti nepovoljnih uticaja na izlazno-dolazni signal mobilnih telefona, gde se utvrdilo da Bioprotector nikako ne remeti nivo napona i ostale parametre izlazno-dolaznih signala, niti slabi bateriju mobilnog telefona.

Koliko dugo traju njihova zaštitna svojstva?

Bioprotector proizvodi nemaju rok trajanja. Kupite ih jednom i trajaće vam ceo život. Potrebno je napomenuti da ukoliko dođe do nekakvog oštećenja ambalaže ili samog Bioprotectora, njegova zaštitna svojstva se ne umanjuju. Isto važi i za patiniranje, zamašćivanje ili eventualno kvašenje.

Kako mogu naručiti?

Proizvode možete poručiti putem naše  internet prodavnice.

Select your currency
RSD Serbian RSD
EUR Euro